Croatia Regional

PM² Alliance Croatia

Your professional associationYour community

Marko Šimac,
Regional Coordinator

Marko Šimac je ekspert za projektni menadžment s preko 15 godina iskustva rada u mnogim industrijama. Posjeduje certifikate IPMA Certified Project Manager i PMI PMP. Predavač je na mnogim obrazovnim institucijama i promicatelj struke projektnog menadžmenta.

PM² in Croatia

Dobrodošli na stranice PM2 Alliance Hrvatska. Na ovom mjestu možete dobiti informacije o aktivnostima i zanimljivim događajima u regiji. Kroz zajednički doprinos svih zainteresiranih, metodologija će biti dostupna za sve organizacije koje žele poboljšati performanse projekata i poslovanja, bilo da je riječ o malim i srednjim poduzećima, korisnicima EU sredstava, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, istraživačkim centrima, itd. Cijenimo svaku ideju, prijedlog, komentar ili kritiku koja nam dođe jer će nas natjerati da rastemo i učimo.

Regional Events

Regional News

04/05/2022
PM² Alliance 2020 Conference Recordings

Ended soon Explore the largest collection of PM² related Project Management videos Click below to select the presentations you wish to watch out of the 80+ recordings! Related Links: Conference Websit...