Croatia Regional

PM² Alliance Croatia

Your professional associationYour community

Marko Šimac,
Regional Coordinator

Marko Šimac je ekspert za projektni menadžment s preko 15 godina iskustva rada u mnogim industrijama. Posjeduje certifikate IPMA Certified Project Manager i PMI PMP. Predavač je na mnogim obrazovnim institucijama i promicatelj struke projektnog menadžmenta.

PM² in Croatia

Dobrodošli na stranice PM2 Alliance Hrvatska. Na ovom mjestu možete dobiti informacije o aktivnostima i zanimljivim događajima u regiji. Kroz zajednički doprinos svih zainteresiranih, metodologija će biti dostupna za sve organizacije koje žele poboljšati performanse projekata i poslovanja, bilo da je riječ o malim i srednjim poduzećima, korisnicima EU sredstava, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, istraživačkim centrima, itd. Cijenimo svaku ideju, prijedlog, komentar ili kritiku koja nam dođe jer će nas natjerati da rastemo i učimo.

Regional Events

13/05/2020
Free online seminar on the PM² Methodology in Croatian

Algebra organizes a free online seminar on the PM² Project Management Methodology on May 21, 2020 and June 10, 2020. The seminar will be delivered by Marko Šimac, Regional Coordinator of the PM² Allia...

Regional News